ДРУК ЖУРНАЛІВ: РОЗВИВАЙТЕ СВІЙ БІЗНЕС ще динамічно

Свіжий журнал – це відчутне насолоду від барвистих ілюстрацій, цікавих матеріалів і незвичайного дизайнерського оформлення. Його найяскравішим відмінністю від будь-якої іншої поліграфічної продукції (візиток, листівок і т.д.) полягає в тому, що журнал друкується для конкретної аудиторії.Це передбачає ведення якогось діалогу між його творцями і читачами.

Але якщо редактор журналу чітко уявляє собі, для кого він створюється, то ми, інтернет-друкарня PintRobot, чудово знаємо, як втілити це в життя. Глянцевий або будь-який інший журнал, надрукований з нашою допомогою,незмінно приверне увагу покупців або передплатників.

Вся наша робота з виготовлення будь-якої друкованої продукції, будь то журнал, брошура або буклет, будується на трьох основних принципах.
Творчий підхід до виробництва

Друк будь-якого журналу не має нічого спільного з простим створенням барвистих відбитків на папері.Необхідні підготовчі роботи в нашій друкарні починаються задовго до запуску друкарських верстатів.

Спочатку в справу вступає дизайнерський відділ нашої фірми. Ми детально обговорюємо з замовником зміст і оформлення кожної сторінки. Особливу увагу при цьому приділяється оформленню обкладинки.Адже саме вона формує у читача перше враження про поліграфічної продукції цього типу. Так що в цьому випадку якісна поліграфія журналу деколи може сказати набагато більше про нього, ніж прізвища іменитих журналістів.
Точний розрахунок

Щоб змусити журнал «працювати» саме так, як потрібно замовнику,одного помітного зовнішнього вигляду недостатньо. Не менш важливо, щоб його форма, якість друку і друку складали одне неподільне ціле. І ця робота по відома всіх параметрів в готову продукцію також виконується в нашій друкарні. У процесі друку брошур, газет та іншої продукції ми ретельно обговорюємо із замовником формат видання,особливості верстки, наявність або відсутність перфорування сторінок та іншу технічну інформацію.

В даний час ми надаємо клієнтові на вибір два види друку журналів:

цифрову;

офсетний.

Перший вид оптимальний при виготовленні термінових невеликих тиражів.Другий вид ідеальний при виготовленні значних тиражів періодичних видань. В обох випадках високу якість кінцевого продукту гарантовано.
Професіоналізм

При виготовленні журналів в інтернет-друкарні PrintRobot використовується тільки професійне обладнання та новітні технології.Всі наші співробітники пройшли відповідне навчання і володіють необхідною кваліфікацією з налаштування будь-яких друкарських верстатів та встановлення програмного забезпечення цифрових агрегатів.

Related posts

Leave a Comment