Дизайн листівок

Дизайн рекламних листівок може бути дуже різним. Він має безліч варіантів виконання, адже це універсальний рекламний продукт. Він виконує безліч найрізноманітніших функцій. Тому до дизайну листівок, а вже тим більше до їх друку, потрібно підходити дуже акуратно і приймати зважені рішення.ще з історії ми пам’ятаємо, що листівка може підготувати навіть державний переворот! Що вже говорити про те, що листівка, оформлена правильним чином, є відмінним засобом залучення уваги покупців.

Розробка дизайну – один з найбільш важливих етапів перед безпосереднім процесом друку листівок.Багато в чому саме від нього залежить, чи виявиться відразу ваш продукт у сміттєвому кошику або повністю впорається зі своєю конверсійної завданням. Адже листівка – це обличчя компанії. Тому виготовлення макета краще довірити професіоналам. Інтернет-друкарня 24Print знає про це практично все.
Від чого залежить ціна листівки?Ми розробляємо дизайн буклетів, листівок, брошур та іншу рекламну продукцію, беручи до уваги будь-які побажання замовника. У деяких випадку, навпаки, фахівці типографії 24Print самі рекомендують клієнту варіанти друку рекламних листівок.

Наприклад, якщо вона призначена для вуличної роздачі або магазинної розкладки,то краще вдатися до цифрового друку листівки з яскравими і великими малюнками, які відразу привернуть увагу потенційних клієнтів. А у випадку, коли така друкована продукція готується з прицілом на спеціалізовану виставку, то вона, звичайно ж, повинна бути більш інформативною. Саме цей нюанс буде відігравати визначальну роль у цьому випадку.

Всі вищевказані фактори неминуче впливають на кінцеву вартість друку листівок. Крім цього враховуються також різні додаткові нюанси, серед яких:
якість паперу;
фарби;
складності виготовлення макета.

Related posts

Leave a Comment