Візитки своїми руками скачати безкоштовно, програма ВИЗИТКА, редактор конструктор візитних карточек

Кейворд : візитки онлайн


Заголовок сторінки : Візитки своїми руками викачати безкоштовно , програма ВІЗИТКА , редактор конструктор візитних карток VOL – 2:: Візитки On – line PDF — 0

Вибір готового шаблону Готовий шаблон : Буфер/Введення цілого тексту НАВІЩО ЦЕ ТРЕБА : Якщо є готовий рекламний текст , не мучитися діленням його на рядки або використати як буфер між сторонами , наприклад , для створення англійського варіанту візитки . Для форматування використайте панель “Дизайн тексту” .

Дані з рядків”> “> * Увага ! Ці картки будуть заміщені ! Бейджик/Змінні дані НАВІЩО ЦЕ ТРЕБА : При друці різних даних на кожній картці ( відрізняється прізвище , ціна , адреса і так далі ).

Задайте перерахування змінних даних через крапку з комою , в одному рядку – дані однієї картки .

Максимальні 20 карток ( по 10 на кожній стороні візитки А 4). Заздалегідь виберіть готовий шаблон “Бейджик” або “Пропуск” або самостійно підставте кодове слово в потрібний рядок .

Кодові слова ( пишуться в рядках візитки ): # VSTAVKA 1 # VSTAVKA 2 # VSTAVKA 3 # VSTAVKA 4 # VSTAVKA 5

Кодові слова – це покажчики для полів даних , їх можна комбінувати , повторювати і змішувати з текстом . Вони пишуться в рядках візитки замість тексту і підставляються з цього вікна відповідно до полів . Максимально 5 полів даних .

Увага ! Якщо карток більше 10, необхідно створити такий самий шаблон другої сторони ( Сторона 2).

Вставка штрихкода EAN – 13: Задайте в першому стовпці 13 -значный код , на картці вкажіть кодове слово # BARCODE 1 ( см . шаблон Цінник з штрихкодом )

Можливо копіювання таблиці прямо з MS Excel ( тільки поміняйте роздільник на символ табуляції ).

Не забудьте натиснути кнопку “Зберегти дані ” !

Джерело : vizitki – besplatno



Related posts

Leave a Comment