Без категорії

Друк флаєрів

Друк флаєрів

Флаєри ( flyers ) – сучасний варіант класичної листівки . Зручний розмір та яскравий дизайн роблять рекламні флаєри найпопулярнішим поліграфічним продуктом для інвент та промо- акцій . Флаєри мають також ще одну важливу функцію – це запрошувальний квиток на різноманітні заходь та акції .

Флаєри буквально розлітаються та пурхають з рук в руки , саме цій якості флаєр завдячує своєю назвою – « fly », англійською « політ ».

Друк флаєрів в інтернет – типографії  1-print.com.ua

Ми пропонуємо друк флаєрів за найкращим в Україні співвідношенням якість/ціна/терміни . Найсучасніше друкарське обладнання забезпечує відмінну якість друку . За один робочий день Vizitka . com виготовит флаєри цифровим способом , трохи більше годині позиці офсетний друк флаєрів .

Не тільки у великі міста мі доставимо флаєри – Київ , Донецьк , Дніпропетровськ , Сімферополь , Одесу , Львів , але і в найменші населені пункти України наш партнер Нова Пошта доставити наклад протягом 1 – 3 днів .

Параметри флаєрів

Vizitka . com здійснює друк флаєрів розміру 210 х 95 мм або 1 / 3 формату А 4, це , так звань , Єврофлаєр . Для накладу 100 штук використовується цифровий друк , а для накладу 1 000 та 10 000 штук – офсетний . Папір щільністю 130 грамів на м 2. глянцевий , крейдований , виробництва UPM – Kymmene ( Фінляндія ). Більш детальну інформацію щодо розмірів та характеристик макетів флаєрів Ви можете знайти на сторінці Вимог до макетів .

Як замовити флаєри онлайн ?

Vizitka . com пропонує Вам замовити флаєри онлайн одним з трьох доступних способів :

  1. Відредагуйте готовий шаблон флаєра . Для цього натисніть синю кнопку . Оберіть шаблон та введіть в ньому свій текст , при бажанні вставте свої зображення , змініть фон .
  • Завантажте Ваш макет флаєра . Після завантаження система перевірить відповідність Вашого макету вимогам ( роздільна здатність , розмір , кольоровий простір CMYK ), і , якщо зауважень до макету немає , то Ви одразу зможете приступити до оформлення замовлення .
  • Замовте дизайн флаєрів у наших спеціалістів . Це можна зробити , натиснувши оранжеву кнопку . Вкажіть свої вимоги до макету , завантажте текст , логотип та інші картинки . На протязі робочого дня Ви отримаєте ескіз для затвердження . Послуга дизайну доступна лише по передоплаті .

Далі Ви проводите оформлення замовлення , обираючи найбільш зручні способи сплати та доставки . Після оформлення замовлення Ви отримаєте лист- підтвердження , тепер всі зміни у виробничих статусах накладу Ваших флаєрів будуть доступні через меню « Мої замовлення », а також на Ваш e – mail надходитимуть сповіщення та SMS на номер мобільного телефону .

1-print друкує недорогі флаєри – ціна флаєрiв поза конкуренцію !

Наша інтернет – типографія віддрукує Ваші флаєри дешево , щоб переконатися в цьому дивіться таблицю :

Related posts

Leave a Comment