Друк та виготовлення візиток – друкарня

Кейворд : друк візиток


Візитки як інструмент бізнесу

Візитна картка – це рекламний носій маленького розміру , вміщуючий мінімум інформаційних даних , найбільш значимих і достатніх для загального уявлення про фізичну або юридичну особу . Проте в сучасному бізнес світі візитки виконують не лише інформаційну функцію . Сьогодні візитка – обовязкова іміджева складова ділової людини , його друге обличчя . Таким чином , у візитної картки як інструменту бізнесу відразу декілька функцій : представницької , іміджевої , посвідчення особи , демонстрація можливостей її володаря , супровід ділових контактів ( наприклад , при відправленні подарунка , кольорів , запрошення і так далі ). Візитка є незамінним елементом корпоративної рекламної кампанії у рамках презентації , виставки або іншого ділового заходу . Крім того , вона служить подальшим нагадуванням про Вашу компанію – не даремно зявилася актуальна варіація старого російського прислівя : “Зустрічають по одягу – згадують по візитці” . Сьогодні при діловому знайомстві обмін візитними картками обовязковий , і якщо хто-небудь з учасників зустрічі не вручив візитку , це може бути розцінено другою стороною як неповагу , зневагу і небажання продовжувати контакти . Важливо не лише те , щоб про Вас згадали – важливо , яке саме враження справить Ваша візитна картка на бізнес партнера або клієнта . Ексклюзивна і стильна картка вселяє більшу довіру до її власника , а іноді навіть заслуговує почесне місце у визитнице одержувача . Таким чином , від якості і дизайну Вашої візитки частково залежить успіх ділового спілкування .

Друк візиток – справа тонка

Пластикові , паперові або дизайнерського картону , виконані з використанням конгрева , висікання , вибіркового лаку , тиснення , округленням кутів – про візитки сьогодні можна говорити нескінченно . Друк візиток можна вважати свого роду мистецтвом , адже вона вимагає не лише професійних навичок і знань , але і творчого підходу .

Всеукраїнська мережа друкарень Wolf здійснює офсетний високоякісний друк візиток будь-якої складності . Ми виготовляємо візитки стандартного розміру 90*50 см накладом від 50 до 1000 шт в максимально короткі терміни . Традиційно щільність паперу для виробництва візитних карток складає 350 г/м 2; це можуть бути одно- і двосторонні візитки . Wolf . ua пропонує виготовлення візиток з використанням вибіркового лакування , ламінації , округлення кутів і друку пантонными фарбами , а також ексклюзивній технології TWIN – SPOT . Завдяки цій технології виріб не лише красиво виглядає , але і викликає приємні тактильні відчуття ; таким чином , “Вольфовские візитки” памятають не лише очі , але і руки . А якщо Вам потрібна допомога в проектуванні візитки , ласкаво просимо на Біржу дизайну . Там Ви заповните техзадание , щоб дизайнери чітко розуміли своє завдання , а через деякий час зможете вибрати краще з десятків запропонованих Вам рішень , оплачуючи вже готовий результат . Ваша смілива задумка наш професіоналізм це формула Вашої ідеальної візитки !

Як замовити візитки в “Вольфе” , і коли їх доставлять

Для зручності “Вольф” надає можливість замовити візитки онлайн . Спеціально для наших клієнтів ми створили зручний інтерфейс і конструктор візиток . Процедура досить проста : для замовлення досить натиснути на вартість вибраної Вами візитки , завантажити макет ( у разі , якщо він готовий ) і сплатити . Також Ви можете звязатися безпосередньо з нашим менеджером , який проведе Ваше замовлення від моменту розробки і затвердження макету до отримання кінцевого продукту . Наша компанія гарантує високу якість і сучасний дизайн Вашої візитки . Київ , Харків , Дніпропетровськ , Одеса , Донецьк , Запоріжжя , Львів – в усіх цих містах є представництва друкарні Wolf . До того ж , ми пропонуємо зручні умови доставки : якщо Ви приймете рішення замовити візитки , в Київ або будь-яке інше місто вони будуть доставлені впродовж 2 – 3 днів . Маючи в розпорядженні широкий вибір , замовити і отримати візитки Київ хоче дешево , якісно і швидко . Як клієнтоорієнтована компанія , ми прагнемо задовольнити ці потреби , здійснюючи доставку по місту швидко і безкоштовно незалежно від вартості замовлення .

Сьогодні візитці як невідємному аксесуару ділової людини надається величезне значення у бізнес етикеті . Існує безліч правил оформлення , вручення , отримання і зберігання візитних карток , зневага якими може скомпрометувати Вас в очах колег і клієнтів . Приміром , моветоном вважається закреслювати або виправляти дані на картці у разі , якщо вони застаріли – слід замовити нові візитки .

Візитка

Related posts

Leave a Comment