Друк каталогів Виготовлення каталогів в Києві

Кейворд : друк каталогів київ


Заголовок сторінки : Друк каталогів | Виготовлення каталогів в Києві |

ВІДГУКИ :

Що таке каталог ?

Каталог ( від др . -греч . “каталогос” — список , перелік ) – зібраний в єдиний документ перелік послуг або товарів з описом , наочними ілюстраціями і іншими характеристиками в текстовій і графічній формі .

Каталог є необхідним атрибутом , якщо Ви робите і/або продаєте багато товарів/послуг , що розрізняються . Далеко не усі групи ваших потенційних покупців ходять на виставки , ярмарки і інші рекламні заходи або мають доступ в інтернет , де на вашому сайті можна детально ознайомитися з продукцією/послугами . Паперовий каталог з детальним переліком товарів/послуг , супроводжуваний барвистими фото , ілюстраціями , графіками , таблицями і цінами — є найсильнішим інструментом для просування товару/послуги на ринку . В якості роздавального матеріалу на виставках , в точках продажів , промо-стендах і заходах , грамотний і привабливий каталог має масу шансів потрапити до потенційного покупця додому або на роботу і бути проглянутим багато разів не лише ним , а і членами сімї або співробітниками .

З точки зору споживача , каталог являється просто зручним способом не приймати рішення на місці купівлі , а узяти каталог з собою і в спокійній обстановці уважно вивчити каталог і зробити вибір . Часто трапляється так , що зацікавившись якимсь одним товаром послугою , покупець вивчає увесь каталог і купує більше , ніж планував .

Які каталоги можна надрукувати ?

По своєму призначенню каталоги можна розділити на :

  • каталог продукції ( наприклад один бренд , усі продукти компанії або лінійка продукції , цільовою аудиторією є сфера B 2 B );
  • каталог рекламний ( як перший варіант , але швидше для сфери B 2 C );
  • каталог виставковий ( виріб , що виготовляється до певного заходу , – виставка , ярмарок , аукціон ).

Каталоги друкують в основному у форматах А 4 і А 5, проте нерідко робляться і каталоги довільних розмірів . Обкладинка каталогу виконується з щільного картону з метою захистити внутрішній блок сторінок , який друкується на менш щільному папері . Ми часто друкуємо каталоги на крейдованому папері , адже в каталогах є присутніми багато фотографій і графіки , які найбільш виграшно виглядають на глянсовому папері .

Друк каталогу припускає певні витрати часу , тому варто врахувати цей чинник при плануванні замовлення . Але в житті рідко обходиться без форс-мажорів – якщо виставка вже завтра , а каталоги ще не готові ми з радістю надрукуємо частину накладу (50 – 100 шт .) цифровим друком в течії дня . Таким чином ви не залишитеся без роздавального матеріалу , поки друкується увесь інший наклад .

Як замовити ексклюзивний каталог ?

Джерело : http : //xprint . com . ua/production/katalogi/

Related posts

Leave a Comment