Друкарня офсетного друк брошур ЖУРНАЛІВ буклети – ЛИСТІВКИ БУКЛЕТИ флаєрів ЕВРОФЛАЕРА

Друк листівок чи флаеров – недовгий і відносно нетрудомісткий процес . Ваше замовлення на виготовлення листівок чи флаеров може бути виконаний за 1 – 2 дні Офсетним методом друку .

Стандартний розміри листівок :

210 × 297 мм ( А 4); 297 × 420 мм ( А 3)

Друк листівок і флаеров може бути як чорно/біла одно- або двостороння (1 0 або 1 1) так і повнокольорова одно- або двостороння (4 0 або 4 4) .

Флаер . він же флаерс – це яскрава , барвиста інформативна листівка невеликого формату . Частіше усього листовки-флаеры ( флаерсы ) використовуються у вигляді роздавального матеріалу для поширення інформації у рамках рекламних і промо акцій . Проте флаеры можна використати і для оформлення всіляких пропусків , програм і запрошень на заходи . Листовка-флаер – це на сьогодні один з найреальніших методів рекламного впливу на споживача .

Залежно від пропонованих товарів або послуг і типу цільової аудиторії листівки флаеры ( флаерсы ) можуть бути іміджевими або інформаційними , відображати цінові пропозиції або тільки описувати дані і переваги продукції , бути повнокольоровими або чорно-білими , друкуватися на щільному крейдованому або тонкому офсетному папері .

Листівка флаер ( флаерс ) став необхідним елементом в організації рекламних акцій , граючи у більшості випадків роль вхідного квитка . Дизайн флаеров ( флаерсов ) прагнуть зробити таким , щоб за невеликий проміжок часу вони притягнули б найбільшу кількість відвідувачів події , оскільки флаерам властива недовгочасність корисного існування . На відміну від запрошень листівка флаер ( флаерс ) не має індивідуалізації , флаером може скористатися будь-яка людина .

Формати виготовлення флаеров :

  • А 6 105 х 148 мм
  • 1 / 3 А 4 100 х 210 мм

Буклети – це одна з найбільш популярних малих поліграфічних форм . Недорогі і універсальні , вони є украй важливим інструментом для просування компанії або її продукції на ринку . На буклеті можна розмістити графічну інформацію , опис продукції , контактну інформацію , фотографії , схеми .

Буклет – це віддрукований лист , складений навпіл , втричі , вчетверо і так далі . Стандартними форматами буклетів являються формати А 4 (210 х 297 мм ) з одним або двома фальцами і А 3 (297 х 420 мм ) з одним фальцем , але можливі і інші варіанти .

Друк буклетів

Дизайн буклета має деякі особливості .

При друці буклета часто зустрічається помилка , коли в нім намагаються розмістити максимум інформації , шляхом зменшення розмірів шрифтів і фотографій .

Related posts

Leave a Comment