Без категорії

Флаєри Друк флаєрів в Києві Типографія

Флаера , друк флаеров в друкарні

Надрукувати флаера в Києві у компанії . Звяжіться з нами по телефону. Друк флаеров в Києві 220 грн/ 1000 флаеров і 690 грн – 10 тыс флаеров в друкарні Ультрадрук . Надрукувати флаера в Києві у будь-якій кількості і у будь-якому розмірі . Офсетна , цифрова або ротаційна друк флаеров в Києві з нами гарантує вам якість і терміни виконання замовлення .

Флаер друкують для досягнення результатів у бізнесі

Флаера для масової роздачі

Для прискорення готовності замовлення ” Замовлення за 1 день ” 50 вартостей замовлення , ” Замовлення за 2 дні ” 30 вартостей замовлення .

Можливість прискорення замовлення не поширюється на щільність 170 і 250 грам . Стандартні терміни виготовлення замовлень 3 – 5 днів .

Відлік дня за умови отримання затвердженого макету і передоплати до 16 – 00. Якщо макет або передоплата поступають після 16 – 00, то 1 день до замовлення .

На папері щільністю 350 грам ми пропонуємо 3 варіанти виготовлення продукції : 0 0 -без якого або покриття , 1 0 глянсових , – одностороннє покриття глянсовою ламінацією ( плівкою ) і 1 1 матові – це 2 х сторонее покриття матовою ламінацією ( плівкою ).

 

Використання і застосування флаеров

Флаера використовуються для реклами подій , товарів , послуг в громадських місцях . Рекламні листівки забезпечать успіх будь-якої події – шоу , виставки , вечірки , презентації , покупки певного товару .

Головне – притягнути максимальну кількість зацікавлених людей . Як результат – збільшення продажів , впізнанності бренду і споживчого попиту на продукцію .

Related posts

Leave a Comment