Каталоги виготовлення і друк каталогів в Києві в друкарні оперативної цифрової та офсетной

Кейворд : друк каталогів київ

Заголовок сторінки : Каталоги : виготовлення і друк каталогів в Києві в друкарні оперативного цифрового і офсетного друку недорого з доставкою

Друк і виготовлення каталогів в Києві в друкарні оперативного офсетного і цифрового друку

Друк каталогів у друкарні офсетного і цифрового друку “Витопринт” виконується на сучасному друкарському устаткуванні з використанням якісних друкарських матеріалів і високоякісно крейдованому і дизайнерському папері .

Кожен метод друку каталогу , цифровий або офсетний варіант друку , має свої безперечні переваги в першу чергу залежно від накладу необхідної продукції .

Наша друкарня готова надрукувати каталог у Києві для вас не лише на крейдованому глянсовому або матовому папері , але і на дизайнерських сортах паперу або картону з використанням високоякісних друкарських фарб .

Друкарське устаткування друкарні дозволяє виконувати друк каталогів з використанням додаткових фарб Pantone .

Повний комплекс послепечатных робіт в нашій друкарні дозволить реалізувати найсміливіші рішення при виготовленні друкарських каталогів для вашої компанії .

Останнім часом технології друку каталогів , як і друк брошур , цифровим способом стали популярніші завдяки можливості надрукувати малий обєм поліграфії і ця тенденція властива не лише для міста Києва , але і для інших регіонів України .

Цифровий метод друку каталогів в друкарні

Цифровий друк каталогу виконувана в друкарні “Витопринт” не має обмеження по накладу , що є перевагою при необхідності оперативно надрукувати малу кількість повнокольорових і високоякісних каталогів для компанії в стислі терміни .

За наявності готового і правильно підготовленого оригінал-макета каталогу , надруковані екземпляри каталогу , можливо , отримати вже наступного дня .

Для невеликих накладів цифровий друк каталогів є безперечною перевагою , адже витратна частина у такому разі на порядок менше порівняно з офсетним друком каталогів .

Офсетний метод друку каталогів в друкарні

При офсетному друці каталогів практично немає обмежень при виборі паперу на якій друкуватиметься внутрішній блок і обкладинка каталогу , що у свою чергу також є перевагою порівняно з методом цифрового друку каталогів .

Стандартні і популярні формати каталогів нашої друкарні , що друкуються , являються :

  • А 4 (210 х 297 мм ) горизонтальний або вертикальний каталог
  • Related posts

    Leave a Comment