Звичайний папір або дизайнерський картон – що вибрати?

Як вибрати матеріал для друку візитки: крейдований папір або дизайнерський картон. Дотик – одне з головних людських почуттів, дарує можливість сприймати за допомогою тактильних відчуттів. Коли ми проявляємо інтерес до предмета, прокидається бажання його помацати руками,оцінити і відчути. Грамотні підприємці та маркетологи, користуючись даною теорією, прагнуть «одягнути» товар в приємну оболонку або упаковку. Припустимо, Ви прагнете продати що-небудь за допомогою візитки, яке перше відчуття виникає у людини, коли він отримує в руки Вашу візитну картку?

Задоволення від дотику,яке забезпечує правильно підібрана поверхню друку для візитної картки. Слід висновок, що мало зробити якісний макет візитки, його ще потрібно доповнити якісної основою.
Найпоширеніші паперу для друку візиток це стандартна біла крейдований папір і дизайнерський картон.Творча натура дизайнерів послужила поштовхом для створення цікавих фактурних видів паперів – дизайнерського картону. Будьте впевнені, що покупець оцінить старання у виборі матеріалу для візитної картки. Крім того, у Вас є можливість вибору не тільки різних фактур, але і підібрати колір паперу залежно від макету візитки.

Друк на дизайнерський картон посів особливе місце серед матеріалів, використовуваних в поліграфії, будучи якісним матеріалом для створення іміджевої продукції. Візитка виконана на дизайнерському картоні збільшує шанси завоювати увагу потенційного покупця.Настільки яскраве можливостей дизайнерських паперів не відсуває на друге місце крейдований папір. Висока якість, щільність, прекрасний матеріал для цифровий друк візиток. можливість друку будь-якого повнокольорового ізобаженія на обох сторонах візитки без втрати кольорів, дозволяють сформувати строгий витриманий, як правило,корпоративний стиль візитної картки. Можливо, немає такої різноманітності фонових дизайнів, як у дизайнерського картону, але є легкість сприйняття тексту, що також надає потрібний вплив на психологію людини. Замовляючи друк візиток на звичайній білому папері Ви можете бути впевнені,що всі відтінки в точності перейдуть на крейдований поверхню, оскільки сполучні речовини крейда та каолін відмінно утримують колір.

У суперечці між дизайнерським картоном і крейдованого папером немає переможців, адже кожен матеріал вартий уваги замовника. Ефективне дію візитки та іншої іміджевої продукції буде залежати ще від інформації,нанесеної на поверхню, пам’ятайте про це, а вибір матеріалів для друку завжди за Вами!

Related posts

Leave a Comment