Без категорії

Дизайн

У вас не має макету для друку? Ми допоможемо

У нашій команді 5 професійних дизайнерів, які можуть зробити макети будь-якої складності. Для того щоб дійзантись ціну, час розробки оригінал-макету заповніть відповідну форму:

Хочете замовити дизайн поліграфії для просування своїх товарів і послуг, але не хочете вкладати в рекламу великі гроші? Бажаєте, щоб дизайн поліграфії був яскравим, що привертає погляд, помітним, але не викликає? Хочете отримати високу якість і вкластися в рекламний бюджет? Тоді звертайтеся в дизайн-студію. Навіщо платити двічі,якщо грамотно продуманий і якісно виконаний дизайн поліграфії здатний збільшити обсяг продажів Вашої продукції! Наші фахівці готові не тільки проконсультувати Вас з усіх питань про дизайн поліграфії, але й виконати будь-які послуги з друку. 
Ми знаємо,що дизайн поліграфії повинен відповідати як мінімум високій якості виконання і конкурентоспроможними цінами ринку. Поліграфія та дизайн завжди разом. Без хорошого макета поліграфія марна. А в тому, навіщо потрібна якісна поліграфія багато хто вже розібралася. Якісна поліграфія – це високі продажі і авторитетність фірми.Дизайн поліграфії – це обличчя компанії, і поряд з фірмовим стилем і розробкою логотипу вважається важливою ланкою, складовим успіх просування. 
Будь-яка діяльність компанії неможлива без друкованої продукції. Буклети і бланки, конверти і листівки, що розповідають про компанії – все це, так чи інакше, відіграє важливу роль,як у створенні іміджу компанії, так і в позиціонуванні бізнесу. Ось чому послугами дизайнерів поліграфічної продукції зараз користуються практично всі, адже грамотно розроблений дизайн поліграфії здатний вивести на новий рівень рекламні компанії.
Не менш важливу роль відіграє дизайн поліграфії і в питаннях фірмового стилю.Будь-яке інформаційний лист, перш ніж його прочитають, спочатку розглядають, і про те, як воно оформлене, і створюється враження про компанію в цілому. Погодьтеся, що якщо Ви тримаєте в руках ділову записку, надруковану на папері високої якості, що має прекрасний дизайн,то Ви вже на підсвідомому рівні будете сприймати компанію як одну з прагнуть справити враження, як одну з піклуються про власний імідж і про те, що скажуть люди. Дизайн поліграфії іміджевої не менш важливий, ніж дизайн рекламної поліграфічної продукції,а найчастіше саме він може грати роль визначальну в питаннях популярності компанії. 
Дизайн поліграфії – це форми і конструкції, фотозйомка та сканування, графіки, схеми, верстка, колажі. Саме завдяки дизайну поліграфії Ваша візитна картка, бланк річного звіту, каталог продукції компанії або буклет можуть виглядати так,що їх дійсно буде цікаво читати і розглядати. 
Залежно від потреб кожного клієнта ми підбираючи оптимальний варіант вирішення поставленого завдання. Дизайн реклами здійснюється за індивідуальним проектом, при цьому ми враховуємо всі вимоги та побажання замовника.Розробка дизайну дозволяє нам досягати максимальної відповідності результату наших праць цілям і завданням кожного конкретного проекту. Наша дизайн-студія здійснює розробку як окремих видів поліграфічної продукції (дизайн листівки Вашої компанії, дизайн каталогу продукції, дизайн рекламного плаката або дизайн буклету),так і комплексну розробку фірмового стилю і відповідної поліграфічної атрибутики компанії.

Related posts

Leave a Comment